Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Βροχή και σήμερα...................

Αμάν πια!!!!!!!!! Τι καλοκαίρι είναι αυτό;
Αέρας τρελός, ψύχρα και για να μου σπάσει περισσότερο τα νεύρα, από εχθές το βράδυ βρέχει καταρρακτωδώς. Ποιός/ποιά με καταράστηκε;  Ούτε έξω δεν μπορούμε να βγούμε.
Είμαι 10 μέρες στο χωριό και έχω κάνει μόνο δύο βουτιές στη θάλασσα. Και όταν λέω βουτιές, εννοώ βουτιές των 5' έκαστη. Που να κολυμπήσεις με τη θάλασσα παγωμένη, έλεος Ιούλιο μήνα, και με τον αέρα να σε ξεπαγιάζει μόλις ξεμυτήσεις. Παλτά θα φορέσουμε σε λίγο.
Πού είναι το καλοκαίρι; Να λιώνεις από τη ζέστη. Να τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι. Να είσαι στη παραλία κάτω από την ομπρέλα και να σε ζεματάει ο ήλιος. Να αποζητάς μια βουτιά για να δροσιστείς.
Που είναι;;;;;;;;;;;;;;;;; Ποιος το πήρε;;;;;;;;;;;;;;;; Να το φέρει αμέσως πίσω!!!!!!!!!!!!!
 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα....μέσα στον ιούλιο,μέσα στο καταλοκαιρο βροχές;; αν είναι δυνατόν.... στην Κύπρο πάλε είμαστε στα γνωστά μας , όπως κάθε χρόνο , ζέστες, καύσωνες , το καλοκαίρι μας καύσωνας είναι πάντα ... αγαπώ θάλασσα....αγαπώ καλοκαίρι, η αγαπημένη μου εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα να έχεις θάλασσα και να μην μπορείς να κολυμπήσεις!Και στα Γιάννενα βροχή έχει συνέχεια!!Ελπίζω να κάνει λίγο καλό καιρό να απολαύσεις τις βουτίες σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή